KidsMovEat får besök av P4

I veckan höll vi workshop, för alla som är intresserade av att få in mer naturlig mat och rörelse i sin familjs vardag, i Borås igen och inför detta blev vi kontaktade av P4 Radio Sjuhärad som ville göra ett reportage med oss. Kul med radiodebut tyckte vi såklart! Bara att skaffa barnvakt och åka och träffa dem. Men dem hade en annan idé: ”Det hade ju varit kul om vi kunde intervjua er när ni ger alla barnen mat” sa Amanda. Oj tänkte vi; ”Så ni vill vara med när vi serverar massa gott och alla barn skriker menar du?” frågade Eve. ”Ja precis så” svarade Amanda.

Ett bord fullt med näringsrika mellis-alternativ när radion kom och besökte oss!

Så vi satte igång med att baka och klockan 14 i måndags dukade vi upp till mellanmål med våra favoriter; lite blandad frukt, mellis-muffins, våra chokladbollar och lite turkisk yoghurt med hemmagjord granola. Inte för att vi alltid har så många alternativ vid mellanmålet, men nu tänkte vi att vi får ju anstränga oss lite för att se till att de fem barn vi hade hemma skulle gilla något. Det vore ju kul om dem kunde hålla sig så lugna så vi fick en chans att höra vad reportern hade att säga och så att lyssnarna hade en chans att höra oss.

Smaskandet ni hör i bakgrunden under intervjun är det den här lilla godingen som står för.

Lite rörigt blev det såklart (speciellt när minstingen kröp iväg och var på väg nedför stentrappan) men ändå så roligt att få nå ut till fler och berätta om vad vi vill åstadkomma med KidsMovEat.

12:42 in i klippet hör ni början av vårt inslag. Lyssna gärna på hur det lät här. 

Och vill ni höra mer av oss så får ni inte missa vår podcast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: