Vårigt fredagsfys!

Vi har sådana vårkänslor här i familjen att det riktigt spritter i kroppen! Solen skiner, fåglarna kvittrar och barnen skriker i vanlig ordning. Vi har redan lyckats skrapa upp x antal händer och knän, ramlat av cyklar och vurpat med skateboardarna senaste veckan och detta är bara början.

Glad tjej innan hon ramlade av brädan

Ändå känner jag mig sådär galet pirrig och glad över att våren är på gång. Nu blir det många långa timmar ute i trädgården och att få barnen till att röra på sig känns inte så svårt.

Om dom väl kommer ut vill säga, just nu sitter 5-åringen inne och skriker då hon tydligen tappat all slags koordinationsförmåga och inte lyckas få på sig sina kläder.

Frihetskänslan när man får glida fram på en cykel!

Många kanske redan har cyklar hemma men det finns så mycket mer att testa så därför vill jag tipsa om Fritidsbanken! Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport och fritdsprylar. Ni borde absolut ta en sväng dit och se vad som lockar barnen. Kanske vill de testa skateboard, inlines eller varför inte låna en frisbee.

Innebandy ute i solen!

Vem som helst kan låna och det är gratis, i två veckor får du ha prylarna hemma innan det är dags att lämna tillbaka dom.

Så istället för att ta med barnen till biblioteket föreslår jag att ni tar dem till er närmsta Fritidsbank och lånar lite kul prylar för en aktiv helg. När det sen är dags att lämna tillbaka kanske ni hittar något annat att testa=) Världens bästa grej ju!

Nu ska jag kika in och se om 5-åringen lugnat sig så vi kan gå ut i solen och testa bandyklubborna.

Ha en kul och sportig helg!

/Evelina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: