En liten sommarfilm!

Solen skiner och barnen vill inget hellre än att vara ute och leka. Dom springer, hoppar, gör kullerbyttor och sparkar boll. Visst låter det idylliskt! Tyvärr sitter dom under ett parasoll, klagarna på värmen och gnäller om att få gå in och kolla tv.

Dom behöver en spark i baken, för visst älskar dom allt det jag nämnde ovan men ibland glömmer dom bort det och behöver lite hjälp på traven för att komma igång och komma ihåg.

Idag bestämde vi oss för att göra en film och oj vad det lockade fram fantasin och leklusten. Jag föreslog att vi skulle göra en film om rörelse och vips så var de igång. Dom ville visa mig alla sätt man kan röra sig på i en trädgård och de hade tusen idéer på vad jag kunde filma.

En enkel app laddar man lätt ner på mobilen och sen är det bara att sätta igång. Är ni inte sugna på att göra en film kan ni istället titta på den vi lyckades knåpa ihop och bli inspirerade till att leka på gräsmattan eftermiddagen lång.

IMG_0829

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: