Boka en föreläsning med oss!

Vi brinner för att fler; både barn och vuxna, ska ha möjligheten att leva så friskt och länge som möjligt! Därför kommer vi mer än gärna och delar med oss av allt vi kan inom ämnet naturlig mat och rörelse! Vi vill att fler ska förstå hur enkelt, roligt och viktigt det är att röra på sig och få i sig bra och näringsrik mat!

Vill du ge dina anställda, dina elever eller kanske kompisgänget en kickstart till ett mer hälsosamt liv kan du boka oss för att hålla i en workshop eller en föreläsning! Vare sig ni är sugna på att bara lyssna på våra bästa tips och råd om hur man kommer igång eller om ni vill lära er laga enkel och näringsrik mat eller träna ihop så kommer vi gärna och jobbar med er!

Våra föreläsningar kännetecknas av att dem är öppna, ärliga, lättsamma och rakt på sak! Vi djupdyker inte i tekniska termer, även om vetenskap kring mat och motion används för att skapa en förståelse och motivation till förändring hos deltagarna. Men framförallt så vill vi inspirera! Vi jobbar med konkreta råd för att ni skall gå ifrån våra föreläsningar och veta vad ert första steg till en bättre hälsa är!

Att äta mer näringsrikt eller röra sig mer behöver varken vara komplicerat eller tråkigt, och med små medel kan vi uppnå stora förbättringar! Naturligt och enkelt är våra ledord!

Våra föreläsningar kan anpassas beroende på önskemål från er. Nedan följer ett par exempel men tveka inte att kontakta oss om ni vill skräddarsy en lösning som passar just er.

Längre och friskare liv – med tio enkla tips!

Med utgångspunkt i 10 konkreta tips, som alla kan anamma redan idag, visar vi hur ni med enkla förändringar kan öka era möjligheter att leva ett friskare, lyckligare och längre liv! Vad sägs om en gemensam ”kaffevaluta” där kollegorna börjar knäböja för att få ta sig en kopp?

Efter föreläsningen kommer ni att ha fått en bättre förståelse för hur naturlig mat och rörelse kan fungera som en kraftfull medicin!

Vi varvar konfronterande fakta med inspirerande, konkreta råd! Vårt fokus ligger på att alla deltagare ska lämna föreläsningen pigga och inspirerade, med minst en sak de bestämt sig för att göra annorlunda, för att må bättre både idag och imorgon!

Det här är föreläsningen för er som vill stärka välmåendet och hälsan i en grupp både på kort och lång sikt! Kanske jobbar du på ett företag där sjukfrånvaron är allt för hög eller produktiviteten måste förbättras? Eller så vill du bara ge dina anställda eller vänner möjligheten att investera i sig själva!

Workshop (ca två timmar)

Under våra workshops har vi ett väl definierat ämne som vi jobbar med på djupet. Oavsett ämnesområdet, kännetecknas våra workshops av att vi varvar information och inspiration med praktiska aktiviteter eller samtal i grupp. Det kan handla om ”Enkel och näringsrik matlagning”. Eller så kanske ni vill ha verktygen för att få in mer vardagsmotion på kontoret?

Föreläsningsserier

Vi genomför också föreläsningsserier, för organisationer, under specifika teman eller med en specifik målsättning. Här återkommer vi vid flera tillfällen under en överenskommen tidsperiod. För företag kan vi då jobba med riktade insatser, så som en målsättning att minska sjukskrivningar eller öka produktiviteten.

Under dessa tillfällen skräddarsyr vi föreläsningar och varvar ofta dessa med mer kreativa övningar beroende på den målsättning vi jobbar med. Exempel på sådant vi kan göra är att hålla i riktade motionspass, genomföra enklare matlagningskurser eller mer kunskapsorienterade workshops. Vi mäter resultat och effekt både under tidens gång och efter avslutat projekt.

Fråga oss så kommer vi gärna med fler idéer eller mer detaljer! Eller kontakta oss för referenser om du vill höra vad andra har att säga om våra föreläsningar!

Läs gärna mer om vilka vi är här!

För prisuppgifter och bokning kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, maila oss på kidsmoveat@gmail.com eller ring Evelina på 0731 41 90 78.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: