Boka en föreläsning med oss!

Vi föreläser och håller i workshops om mat & rörelse och dess betydelse för vår hälsa, till såväl privata grupper som företag, skolor och andra organisationer.

Vårt fokus ligger på att göra en bättre hälsa något som är möjligt att uppnå för alla! Att äta mer näringsrikt eller röra sig mer behöver varken vara komplicerat eller tråkigt, och med små medel kan vi uppnå stora förbättringar! Naturligt och enkelt är våra ledord!

Våra föreläsningar kan anpassas beroende på önskemål från er. Nedan följer ett par exempel:

Workshop (ca två timmar)

Vi startar med en introduktion om vikten av en god hälsa och förklarar hur vi med enkla medel kan påverka vår framtid genom vad vi stoppar i munnen och hur vi rör på oss. Därefter riktar vi ljuset på varje deltagares egna förmåga och vilja att förändra något i sin livssituation. Vi guidar er till att hitta ett konkret mål och en plan för hur ni skall lyckas genomföra en förändring individuellt eller i er familj!

Två timmar, som brukar vara fyllda med både skratt och nya insikter!

Enkla steg till en bättre hälsa – med naturlig mat och rörelse (ca 1 timma)

I den här föreläsningen kommer ni på ett lättsamt men också ibland konfronterande sätt få upp ögonen för varför vi inte längre kan ignorera den påverkan det vi stoppar i munnen har på vår hälsa. Vi visar också på de positiva effekter du kan uppnå genom att introducera mer rörelse i din eller din familjs vardag.

De senaste rönen från forskarvärlden blandas med konkreta tips och råd, allt för att ni ska gå hem rustade att göra en investering i er hälsa!

Föreläsningsserier

Vi genomför också föreläsningsserier, för organisationer, under specifika teman eller med en specifik målsättning. Här brukar vi återkomma flera gånger under en överenskommen tidsperiod. För företag kan vi då jobba med riktade insatser, så som en målsättning att minska sjukskrivningar eller öka produktiviteten på ert företag.

Under dessa tillfällen skräddarsyr vi föreläsningar eller mer kreativa övningar beroende på den målsättning vi jobbar med. Exempel på sådant vi kan göra är att hålla i riktade motionspass eller genomföra enklare matlagningskurser eller mer traditionella workshops. Vi mäter resultatet både under tidens gång och efter avslutat projekt.

Fråga oss så kommer vi gärna med fler idéer eller mer detaljer!

Läs gärna mer om vilka vi är här!

För prisuppgifter och bokning kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, maila oss på kidsmoveat@gmail.com eller ring Evelina på 0731 41 90 78.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: